Over

Over mij

Ik ben Amber-Helena Reisig, 28 jaar. Ik woon in Heerlen, Zuid-Limburg, samen met mijn twee katten Kafka en Penny.

Twee jaar geleden kreeg ik het fotografievirus te pakken. Sindsdien werk ik met veel plezier aan mijn portfolio en breng ik menig dagdeel (nachtdeel) door achter Lightroom en Photoshop. Ik heb intussen al heel wat mooie dingen mogen fotograferen en nabewerken. Als ik niet aan het fotograferen ben, kijk ik smachtend online naar nieuwe lenzen.

Ik zet me breed in omdat ik zoveel mogelijk ervaring op wil doen, en veel verschillende gebieden van fotografie tof vind. De rode lijn in mijn werk is dat ik probeer spontane momenten en emoties te vangen. Het mooiste compliment vind ik als iemand die zegt: “Ik sta nooit goed op foto’s,” aangenaam verrast is door het eindproduct.

Diensten

.

Portretfotografie

Portretten voor je cv, social media, website of Tinder? Of voor op de schoorsteenmantel van je opa en oma? Ik maak ze voor je, in een ontspannen sfeer.

Familieshoots

Bruiloften, familiefoto’s, newborns, couple shoots of gewoon met je fluffy familie. Ik maak graag lifestyle foto’s van jou en je geliefden.

Fotobewerking

Heb je een foto waar wat aan schort? Of is er een reeks foto’s die moet worden nabewerkt? Ik ga graag voor je aan de slag met Lightroom en Photoshop.

Huisdieren

Het fotograferen van katten en honden in hun eigen omgeving is een van mijn grootste passies. Ook ga ik graag met honden (of dappere katten) de natuur in te gaan of een city shoot te doen.

Bedrijfsfoto’s

Foto’s zijn erg belangrijk voor de (online) promotie van je bedrijf. Ik kom graag een keer langs om sfeerfoto’s te maken of om personeel of producten te fotograferen.

Events

Festivals, feesten of bijeenkomsten. Ik leg de sfeer en bezoekers voor je vast, op natuurlijke en spontane wijze.


Fotograaf nodig?


Advertentie